- Nieuwsoverzicht -

De Gentse barge voor uw bedrijfsevent, in één klik piekfijn georganiseerd !

Geplaatst op 17/04/24

Ben je op zoek naar een adembenemende locatie om je volgende evenement tot leven te brengen? Zoek niet verder! Maak kennis met de Gentse Barge, een exclusieve eventlocatie, die perfect is voor elke gelegenheid.

Of je nu een inspirerende conferentie of een knallend bedrijfsfeest organiseert, De Barge biedt de ideale setting voor een onvergetelijke ervaring.

De Gentse barge is een replica van een 18de-eeuwse trekschuit en vaart op de Vlaamse binnenwateren, wat u als bedrijf zeker zal kunnen inspireren.

Onze troeven

  • Exclusieve Netwerkmogelijkheden: de plek om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen in een ontspannen en informele setting.
  • Betoverende Omgeving: Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en geniet van de rustgevende schoonheid van onze waterwegen terwijl je langs schilderachtige landschappen vaart.
  • Culinair Genot: Verwen je smaakpapillen met heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door onze getalenteerde cateringpartner, Kelly de kok.

We werkten voor u ook een aantal makkelijke pakketten uit. Op die manier is uw event in één klik piekfijn georganiseerd. U kan uiteraard ook een aangepaste offerte vragen, volledig naar uw wensen.

Lees meer

De Gentse barge vaart tijdens de Gentse Feesten 2023

Geplaatst op 11/06/23

De Gentse barge liet naar aanleiding van haar 20ste verjaardag meer dan 500 tevreden klanten meevaren tijdens de Gentse Feesten 2023.

's Middags met barservice, 's avonds met een Gents menu en live muziek.Bedankt aan kelly de kok voor het lekkere eten en aan Marc Van Renne voor de muziek. 

Check tijdig ons programma tijdens de Gentse Feesten 2024. Tot volgend jaar !

Lees meer

SIOEN OP DE GENTSE BARGE

Geplaatst op 14/05/19

Voor zijn nieuwste single ‘Little Girl’ koos Frederik Sioen De Gentse Barge als decor voor de videoclip. De clip blinkt uit met een piano aan dek, prachtige beelden met een drone van de trekschuit in volle vaart en een beklijvende scenografie in een historisch kader.